Dagens middag

Det får bli smördegs inbakad laxfilé med pesto och klyftpotatis.
Man tar bara laxfilébitarna och geggar in dem i pesto(jag har pesto med soltorkade tomater, går säkert lika bra med basilikapesto).
Kavlar ut smördegen lite och gör små paket av pestolaxen.
Lägger laxpaketen på bakplåtspapper på en plåt, bakar paketet i ugnen på 200º, i ca 20-30 minuter.
Servera med klyftpotatis och någon god sås.
Undrar vilken sås som skulle vara god till det där då?
Hmmm, nu får jag fundera igen.
Har någon ett förslag kanske?

Kommentarer
Postat av: Marina

Choronsås (el hur det nu stavas) är gott till lax.
Du rör i tomatpuré i vanlig bea...om det sen passar med pesto vet jag inte..:/

2008-04-20 @ 13:43:49
Postat av: Anita

2,5 dl minifraice
1 lime (saft + skal)
2 tsk flytande honung
1 tsk sambal oelek
2 pressade vitlöksklyftor
salt & svartpeppar från kvarn
Blanda alla ingredienser och låt dra i kylskåp minst 15 min innan servering

2008-04-20 @ 14:18:35
URL: http://www.jamtlandspower.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0