Tacofisk

Min kompis Fia tipsade mig om detta, så ikväll får Jonny prova
det nya receptet för jag tänker inte visa mig i köket med min äckelmage.

Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst.
Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna.
Lägg dem i en smord ugnssäker form.
Blanda grädde, tacosås och ost.
Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över.
Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min.
Servera med kokt potatis eller ris.
Tips Servera med en extra klick hot tacosås.


Kommentarer
Postat av: Linda

Det ska jag nog prova

2009-02-02 @ 15:58:45
URL: http://www.livetmedilona.blogspot.com
Postat av: Marina

Kom ihåg att det är 72 timmar inkubationstid på magsjuka...efter sista kräkningen..;o)

2009-02-02 @ 16:19:31
Postat av: Anonym

Det ser gott ut - får jag testa!

2009-02-02 @ 19:46:02
Postat av: Nina

Sluta kräks....

2009-02-02 @ 21:05:43
URL: http://ninast.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0