Film maraton

I morgon så  har jag bjudit in min familj till filmmaraton. Denna inbjudan fick de;)

Kul att alla tackade ja.

Filmmaraton

10/8-10

Kl 11.00 Frukost

Det serveras mannagrynsgröt, kokta ägg, bröd med ost, skinka eller leverpastej.

Mormors äggröra och bacon

Juice och vitaminshots.

Filmerna

Kl 12.00 Första filmen av tre i ”Spelets härskare” ca 2 tim

Den kallhamrade miljadärskan Kate Blackwell blickar på ålderns höst tillbaka på sin släkthistoria som börjar bland diamantvaskarna i Kapstaden 1883. Här läggs grunden till vad som ska bli en av 1900-talets mäktigaste dynastier, präglad av starka familjeband. Men alla följer inte spelets regler och vänner kan snabbt bli fiender även inom klanen Blackwell. En berättelse som täcker fem generationer där svek, girighet, iskalla dubbelspel och mordiska intriger överskuggar societetens glamourösa fasad...

Kl 14.30 “Farsan”  1 tim 40 min

Utanför Jörgens Cykel sitter tre vänner. Jörgen är rädd för att bli lämnad, Juan oroar sig över hur labradoren mår, men Farsan, han är förträfflig. Han är snygg, lagar den godaste maten och vet vad en kvinna behöver. Snart ska han bli farfar också, till en perfekt liten pojke. Det är helt säkert. Men när han ger sig ut på jakt efter en härlig farmor är det inte mycket som går enligt planerna.

Kl 16.00 Pizza

Kl 16.30 “From Paris with love” 1 tim 30 min

På den amerikanska ambassaden i Paris drömmer James Reese om ett actionfyllt liv som CIA-agent. Men när drömmen går i uppfyllelse blir det med ett mardrömslikt bihang: Charlie Wax – partnern från helvetet! Wax skjuter först och frågar aldrig och när Paris blir målet för en stor terrorattack går Charlie Wax till motattack med avtryckarfingret på bazookan.

Kl 18.30 “I Love you Philip Morris” 1 tim 40 min

Steve Russell är lyckligt gift med Debbie och en mönsterinvånare i staden där de bor. En bilolycka får honom att drastiskt omvärdera sitt liv. Steven inser genom en uppenbarelse att han är gay och beslutar sig för att leva sitt liv fullt ut - även om det innefattar att bryta mot lagen.  Stevens nya syn på livet gör att han ganska snabbt hamnar i fängelset.  Där tar livet ännu en ny vändning och hanblir galet kär i Phillip Morris, en känslosam och lågmäld kille. Stevens hängivelse att få leva ett liv i frihet tillsammans med Phillip driver Steve till fler och flera innovativa brott. Han är beredd att göra vad som helst för att förenas med Phillip utanför murarna och han genomför en rad osannolika rymningsförsök som får omvärlden att häpna.

Kl 20.30 ”Zodiac” 2 tim 30 min

I slutet av 60-talet och början av 70-talet gäckade en seriemördare Kalifornien. Mellan sina brutala mord skickade han meddelanden till stadens olika tidningar där han erkände morden, samt olika hot genom krypterade kodspråk. I filmen får vi följa dessa skeenden under 25 års tid, både under tiden för morden, och den långa resan efteråt. Allt genom ögonen på serietecknaren Robert Graysmith.

Kl 23.00 Del 2 och 3 av ”Spelets härskare” ca 4 timmar

Kram / Mamma


Kommentarer
Postat av: Nina

va mysigt! :o)

2010-08-09 @ 19:32:38
URL: http://ninast.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Jätte mysigt! :O)

2010-08-09 @ 19:59:45
Postat av: Anette

Mysigt..ni e duktiga på att hitta på saker i er familj..flera av filmerna verkar var ngt för mig..lånar gärna om det är i er ägo..

vill tipsa om en sida som heter filmtipset.se där man kan betygssätta filmer man sett och få tips på såna man tänkt se eller dem man inte ens visste fanns..vi kanske kan ha en filmklubb i Nyby Gård :-) Kram

2010-08-10 @ 08:26:49
Postat av: Maggan svarar

Anette: Kul idé med filmklubb. Vi älskar filmer i vår familj. Ja, du kan få låna de här filmerna sedan. Kram!

2010-08-10 @ 09:48:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0