Söndag middag

Asiatisk lax                                  4 port

4 bitar ben och skinnfri lax ca 500 gr
1 tsk salt
1 tsk farinsocker
1 tsk malen ingefära
1 msk pressad lime
1-2 vitlöksklyftor
2 dl vispgrädde

GÖR SÅ HÄR:
Sätt ugnen på 225°.
Lägg laxen i em smord ugnssäker form.
Krydda med salt, ingefära,farinsocker, limesaft och finhackad vitlök.
Häll över grädden.
Stek i mitten av ugnen ca 15 minuter.Servera med lättstekta grönsaker och kokt ris.
image147

Kommentarer
Postat av: Linda

Det där ska jag göra *Mums*

2007-06-03 @ 20:16:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0