Middag
Jag började med att dela och steka kycklingfiléerna.
Jag kryddade dem med salt, peppar, rosépeppar och franska örter.
När kyckilngen fått lite färg runt om så lade jag i
lök och paprika i bitar.
Jag stekte alltsammans ytterligare ett par minuter.
Innan jag lade i en buljongtärning och ringlade över soja.
Jag hällde på ca 1 dl vatten och lät alltihop koka i fem minuter under lock.
Jag hällde på ca 2 dl matlagningsgrädde och lade i ca 10 st
svarta oliver.
Tada....klart.
Nu ska vi äta med kokt ris.
Det smakar mums
Fyfaan vad jag är bra
Jaha ja! Du kan du - laga mat vet ju jag! Ser gott ut!
Detta med
- Jag har möte på Banken.
Det är ju det som är grejen att dom vet att det inte är på banken jag ska, MEN dom vet inte vad det är jag egentligen gör. Och nää dom vet inte att jag bloggar.
Jag vill ha din mat den är godast! :o)