Röding på Jämtlandsvis
I dag ska vi äta rödingarna som Jonny fiskade i vintras.
Det ska bli mumsigt värre det!
Röding på Jämtlandsvis
Stek fiskarna i smör i en stekpanna, några minuter på varje sida.
Salta och peppra.
Häll grädde över fisken.
Smula i en fiskbuljongtärning.
Klipp över rikligt med gräslök.
Späd såsen med vatten om den blir för tjock.
Låt fiskarna koka i såsen under lock i några minuter.
Servera med kokt potatis och grönsaker.
Mumsfillibubblan!!!!
Det ska bli mumsigt värre det!
Röding på Jämtlandsvis
Stek fiskarna i smör i en stekpanna, några minuter på varje sida.
Salta och peppra.
Häll grädde över fisken.
Smula i en fiskbuljongtärning.
Klipp över rikligt med gräslök.
Späd såsen med vatten om den blir för tjock.
Låt fiskarna koka i såsen under lock i några minuter.
Servera med kokt potatis och grönsaker.
Mumsfillibubblan!!!!
Kommentarer
Postat av: Marina
Oj oj oj...vad man längtar till Storsjöisens alla möjligheter....WWW = We Want Winter!
Postat av: Anita
Vi åt röding igår - jätte gott! :O)
Postat av: Gubben
Först nu!!
Det är ju snart dags att dra upp fler...
Postat av: Nina
Jääla skit gott! Det är va det är!
Trackback