Tacofisk
Min kompis Fia tipsade mig om detta, så ikväll får Jonny prova
det nya receptet för jag tänker inte visa mig i köket med min äckelmage.
Ingredienser
4 port
600 g fiskfilé, t ex sej
1 tsk salt
2 1/2 dl Kelda mellangrädde
1/2 dl tacosås, medium eller hot
2 dl Arla Köket riven ost texmex
15-20 tortillachips
Gör så här
Sätt ugnen på 225°. Tina fisken om den är fryst.
Salta och vik ihop fiskfiléerna om de är tunna.
Lägg dem i en smord ugnssäker form.
Blanda grädde, tacosås och ost.
Häll över fisken. Krossa chipsen och strö över.
Stek fisken i mitten av ugnen ca 25 min.
Servera med kokt potatis eller ris.
Tips Servera med en extra klick hot tacosås.
Det ska jag nog prova
Kom ihåg att det är 72 timmar inkubationstid på magsjuka...efter sista kräkningen..;o)
Det ser gott ut - får jag testa!
Sluta kräks....