Rökt röding
1½ kg röding redo att stoppas i röken.
Fiskarna är saltade och fyllda med enris.

Tända brännarna som är fyllda med T-röd.

På med locket och vänta i 45 minuter.

Tadaa!!
Klart!

Raaaaap!!
Det där var mumsigt värre.

( Det är mitt vin som är slut.....förståss!)
Fiskarna är saltade och fyllda med enris.


Tända brännarna som är fyllda med T-röd.

På med locket och vänta i 45 minuter.

Tadaa!!
Klart!

Raaaaap!!
Det där var mumsigt värre.

( Det är mitt vin som är slut.....förståss!)
Kommentarer
Postat av: Marina
Alltså fy bubblan va gott med röding....;9
Postat av: Nina
Ja jävlar va gott! "Snålvattne rinn"!
Sån vill ja ha när jag kommer och hälsar på i sommar :o)
Postat av: Anita
Finfint med en rök! ;O)
Trackback