Rökt röding

1½ kg röding redo att stoppas i röken.
Fiskarna är saltade och fyllda med enris.
    
Tända brännarna som är fyllda med T-röd.

På med locket och vänta i 45 minuter.

Tadaa!!
Klart!

Raaaaap!!
Det där var mumsigt värre.

( Det är mitt vin som är slut.....förståss!)

Kommentarer
Postat av: Marina

Alltså fy bubblan va gott med röding....;9

2009-05-21 @ 22:02:06
Postat av: Nina

Ja jävlar va gott! "Snålvattne rinn"!

Sån vill ja ha när jag kommer och hälsar på i sommar :o)

2009-05-22 @ 07:47:24
URL: http://ninast.webblogg.se/
Postat av: Anita

Finfint med en rök! ;O)

2009-05-23 @ 11:24:58
URL: http://jamtlandspower.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0