Glögg
Jag gillar glögg.
Det finns ju en massa olika smaker på glöggen nu för tiden, men jag gillar nog Blossas vinglögg allra bäst.
I en av mina jultidningar så läste jag ett recept på tilltugg till glöggen.
Jag vet inte om jag tycker att det låter äckligt eller om jag faktiskt skall prova detta på söndag.
Blodpudding med ingefära
Till ca 20 bitar:
200 g blodpudding
2 msk smör
50 g sockrad ingefära( finns i välsorterade livsmedelsbutiker)
Gör så här:
1. Skär blodpuddingen i skivor.
Stek den ganska hårt i smör, ca 1 minut på varje sida i en stekpanna.
Sänk värmen och efterstek den ca 5 minuter
Låt svalna.
2. Skär blodpuddingen i små bitar.
Dela ingefäran och lägg den på blodpuddingen.
Det finns ju en massa olika smaker på glöggen nu för tiden, men jag gillar nog Blossas vinglögg allra bäst.
I en av mina jultidningar så läste jag ett recept på tilltugg till glöggen.
Jag vet inte om jag tycker att det låter äckligt eller om jag faktiskt skall prova detta på söndag.
Blodpudding med ingefära
Till ca 20 bitar:
200 g blodpudding
2 msk smör
50 g sockrad ingefära( finns i välsorterade livsmedelsbutiker)
Gör så här:
1. Skär blodpuddingen i skivor.
Stek den ganska hårt i smör, ca 1 minut på varje sida i en stekpanna.
Sänk värmen och efterstek den ca 5 minuter
Låt svalna.
2. Skär blodpuddingen i små bitar.
Dela ingefäran och lägg den på blodpuddingen.
Kommentarer
Postat av: Anita
Blodpudding till glöggen - du måste skoja!
Postat av: Red
Men kors vad di hitt på!
Postat av: Vickis
Oh la la!
Klart annorlunda tilltugg till glöggen!
Postat av: Lena
Njaaa, jag vet inte jag!
Trackback