Pepparkaksmuffins med ädelosttopping
Pepparkaksmuffins med ädelosttopping |
20 st |
Ugnstemperatur 225º |
Ingredienser
Ädelosttopping:
Garnering:
= Denna symbol visar att ingrediensen finns som ekologiskt alternativ |
TillagningSätt på ugnen. Rör rumsvarmt fett och socker poröst. Använd gärna matberedare. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Rör ner gräddfil eller filmjölk och mjölet blandat med kryddor och bikarbonat eller bakpulver. Ställ muffinsformarna på en plåt. Fördela smeten i formarna och grädda i mitten av ugnen 10-12 minuter. Låt dem kallna. Blanda ingredienserna till toppingen till en slät smet, går lättast i matberedare. Lägg en klick på varje muffins och garnera. Servera som tilltugg till glögg. |
Kommentarer
Postat av: Linda
Mmmmm...dessa måste jag baka.
Skönt med ledighet :o)
Trackback